AGENDA seizoen 2020-2021

 

Openstelling Archiefruimte

DATUM

TIJD    

Iedere dinsdagmiddag

14.00-16.00
uur
     

 

 Lezingen

DATUM

TIJD ONDERWERP SPREKER LOCATIE

Lezingen zijn uitgesteld tot begin 2021

   

 

 

 

ARCHIEFRUIMTE
Tijdens de openstelling zijn op sommige dagen ook vertegenwoordigers aanwezig van de Archiefcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Boerderijcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Fotocommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Genealogiecommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De Archiefruimte van het "Old Vorden Huus" is elke dinsdagmiddag tussen 14.00 u en 16.00 u geopend. Meer details vindt u in het Menu bij Archiefruimte.
U kunt ook een afspraak maken via een e-mail met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het Contactformulier in te vullen.

Hebt u specifieke vragen op een van deze gebieden, neem dan per email contact op met de Commissievertegenwoordiger om een afspraak te maken.

OUD VORDEN  NIEUWS
Met enige regelmaat verschijnt per e-mail het "Oud Vorden Nieuws", met daarin actuele informatie van het Bestuur en de Commissies.