Seizoen 2018-2019

Datum Tijd Onderwerp Spreker Locatie
Zaterdag 18 mei 2019 9.45 u Voorjaarsexcursie 's Heerenberg   Vertrek vanaf de Bleek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Archiefruimte in het "Old Vorden Huus" is vanaf 2 april 2019 op proef elke dinsdagmiddag tussen 14.00 u en 16.00 u geopend.

U kunt ook een afspraak maken via een e-mail met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het Contactformulier in te vullen.

Tijdens de openstelling zijn op sommige dagen ook vertegenwoordigers aanwezig van de Archiefcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Boerderijcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Fotocommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Genealogiecommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Hebt u specifieke vragen op een van deze gebieden, neem dan per email contact op met de Commissievertegenwoordiger om een afspraak te maken.