Zoeken

Binnenkort

           Jaarvergadering 19.30 u

Kindertehuis van De Decanije 20.00 u

            14 maart De Herberg

 

Sociale media

Vereniging Oud Vorden kreeg, door bemiddeling van het team van Theater onder de Molen in Linde, een uitnodiging van RTV Ideaal, de regionale radio- en tv-omroep die in de gemeente Bronckhorst uitzendingen verzorgt met vooral nieuws uit onze regio. 

RTV Ideaal zond zaterdagmiddag 2 december jl. van 16:00 - 20:00 uur het programma ‘Focus-live’ vanuit de Theater Onder de Molen (Lindese Molen) waar verschillende artiesten op muzikaal gebied de informerende teksten van vrijwilligers en genodigden afwisselden. Ook traden er een drietal regionaal bekende artiesten live op, waaronder Gery Groot Zwaaftink uit Vorden.

Voorzitter Frank van Setten en bestuurslid Rinus Ilbrink kregen zo ca. 10 minuten de gelegenheid onze verenigingsactiviteiten voor het voetlicht te brengen.

Dit gebeurde d.m.v. een soort interview-gesprek waarin het werk dat de commissies verrichten toegelicht werden. Al met al een interessant kwartiertje voor zowel de interviewer en de technische mensen, als voor het aanwezige publiek. Frank en Rinus kweten zich behoorlijk van hun taak. (het leverde zelfs direct al een nieuw lid op!).
U kunt de opname bekijken en beluisteren in het Topmenu Beeld/Video's/RTV Ideaal/Focus-live vanuit Theater onder de Molen.

We bedanken de mensen van Theater onder de Molen en RTV Ideaal (Focus-live) voor deze leuke uitnodiging. De opname is overgenomen met toestemming van RTV Ideaal-Focus.

Door op de 2 verticale lijntjes te klikken kunt u pauzeren en met de 4 pijltjes rechts onder kunt u de video schermvullend bekijken. Het volume kunt u regelen in het rechterveld.