Zoeken

Binnenkort

           1 juni 2024 11.30 u

Excursie met GSM bus naar Hattem

     Vertrek van Old Vorden Huus

 

Sociale media

Expositie in het Old Vorden Huus i.v.m. viering 75 jaar bevrijding.

Zoals veel leden al bekend is, houdt onze vereniging een Expositie van documenten, foto’s en voorwerpen uit de jaren 40-45. De planning is dat we de tentoonstelling openen op dinsdag 31 maart en het geheel zal duren tot en met zaterdag 9 mei. Alle dagen in de week (alleen niet ’s zondags) zal het Old Vorden Huus geopend zijn van 14.00 tot 17.00 uur zodat er ruime gelegenheid is om de foto’s, enz. te bekijken.

Voordat het echter zover is zijn de mensen van de expositieorganisatie (archief- en fotocommissie) druk bezig om alles netjes te kunnen exposeren. Naast het reeds aanwezige materiaal kunnen we nog wel wat aanvulling gebruiken: foto’s, documenten, gebruiksvoorwerpen. Onze oproep tijdens de laatste ledenavond in De Herberg heeft al resultaat gehad, maar misschien duikt er bij u toch nog iets interessants op. De expositiecommissie wil het graag bekijken en evt. gebruiken. U kunt contact opnemen:

Voor documenten en gebruiksvoorwerpen: Rob van Overbeeke, tel. 551495, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Voor foto’s en andere afbeeldingen: Rinus Ilbrink, tel. 552666, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.