Zoeken

Binnenkort

Het nieuwe seizoen begint in september.

14 en 15 september Open Monumenten Dagen. Expositie met als thema ‘Migratiestromen in de Achterhoek’, aangevuld met teksten en foto’s over Vordense migranten.

 

Sociale media

Actie ‘Vriendelijk Vorden’ afgesloten.

De succesvolle plakplaatjesactie van AH Grotenhuys, met in de hoofdrol het door Oud Vorden gemaakte verzamelalbum ‘Vriendelijk Vorden’ is na ruim 3 maanden(!) beëindigd. Tot afgelopen week was er nog gelegenheid een lijst van ontbrekende nummers uit het verzamelalbum bij AH in te leveren, zodat die alsnog konden worden aangevuld.

Een groep van 7 Oud Vorden-leden maakte de (soms lange) lijsten compleet, waarna de enveloppe met daarin de nog ontbrekende plaatjes bij Albert Heijn konden worden opgehaald. Er ligt overigens nog een aantal gevulde enveloppes te wachten op de ‘rechtmatige eigenaar’. U kunt zich bij de balie melden als u de ontbrekende plaatjes van de door u bij AH ingeleverde lijst nog niet hebt opgehaald.

Mocht u nu toch nog plaatjes missen, dan kunt u bij Oud Vorden een opgave doen zodat ook de laatste verzoeken gehonoreerd kunnen worden, uiteraard zolang de voorraad strekt! Contactadres daarvoor is de fam. Ilbrink, Strodijk 1, tel. 0575-552666, e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De hoge waardering voor het werk van de auteursgroep van Oud Vorden blijkt, naast alle mondelinge en schriftelijke complimenten, ook uit het aantal nieuwe aanmeldingen bij Oud Vorden van de afgelopen tijd.  De doelstelling van 500 leden in 2020 is nu al bijna verwezenlijkt, en dan is er dit jaar nog ruim zes maanden te gaan.

Fijn dat we met dit historische boek - door de auteursgroep met veel plezier geschreven en samengesteld – zo veel hernieuwde belangstelling voor de geschiedenis van ons mooie dorp hebben opgeroepen.

De auteursgroep van ‘Vriendelijk Vorden’ bestond uit: Robert Ellenkamp, Harry Houtman, Rinus Ilbrink, Wim Jansen, Gerda Rossel, Wim Ruiterkamp, Boukje Tijhuis en Arnoud Viersen.