Zoeken

Binnenkort

Het nieuwe seizoen begint in september.

14 en 15 september Open Monumenten Dagen. Expositie met als thema ‘Migratiestromen in de Achterhoek’, aangevuld met teksten en foto’s over Vordense migranten.

 

Sociale media

Najaarsexcursie Winterswijk 5 november 2022

Op 5 november 2022 gingen ca. 50 leden van Oud Vorden om 13.15 uur per trein op excursie naar Winterswijk waar het OV-museum en het Mondriaanhuis werden bezocht.  De groep werd in 2-en gedeeld: 25 mensen kregen in het Museum Transit Oost een rondleiding van enthousiaste vrijwilligers (totaal zijn daar ca. 50 vrijwilligers). Alle facetten van het openbaar Vervoer in de Achterhoek werden belicht.

De andere groep bezocht eerst het Mondriaanhuis, waar met hulp van een audio-tour veel schilderijen van Piet Mondriaan konden worden bekeken met de nodige informatie. Was zeer interessant! In beide musea werd koffie of thee gedronken. Na afloop werd er een gezellige ‘naborrel’ in de stationsrestauratie genuttigd.  Om 17.45 arriveerde het hele gezelschap zeer voldaan en vol dank aan voorzitter Frank van Setten op station Vorden! Een uitgebreide serie foto’s treft u in de Fotogalerij.