Zoeken

Binnenkort

  Dialectmiddag 21 december 2023

               Niejaorsvesite

16 januari 2024 20.00 u De Herberg

 

Sociale media

Vormgeving website vernieuwd

Ook historische verenigingen dienen hun website actueel te houden, zowel voor de inhoud als de techniek. De inhoud wordt vrijwel dagelijks vernieuwd en nu is de tijd gekomen voor een ingrijpende technische aanpassing.

De "motor" van de website bestaat op dit moment uit het programma Joomla 3 voor de artikelen en Virtuemart 3 voor het werk van de commissies en zal in de toekomst worden vervangen door Joomla 4 en Virtuemart 4. Hiervoor wachten we nog op enkele "onderdelen".

Bij een nieuwe "motor" hoort ook een passend nieuw uiterlijk. Hiervoor is gekozen voor een vormgeving die zowel kan samenwerken met Joomla 3 als Joomla 4.

Als eerste stap is op 27 januari 2023 de vormgeving aangepast, waar u nu kennis mee maakt. Daarbij hebben we waar mogelijk verbeteringen doorgevoerd zonder het uiterlijk te veel te wijzigen. Met name geldt dit voor de weergave van deze website op kleinere beeldschermen zoals IPad, tablet en slimme telefoons.

Uiteraard zijn we benieuwd naar uw reacties en mogelijke suggesties voor verbetering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.